Aluxa Csoport / Bútor és belsőépítészet                Tolóajtók és gardróbok Egyedi konyhabútorok Egyedi bútorgyártás Szállodabútor Faipari gyártókapacitás

Bútor, ami családja részévé válik.

Tolóajtók, gardróbok Aluxa logo

A beépített szekrények és a tolóajtók világában az aluxa név mindig a kiemelkedő minőséget és a különleges esztétikai kidolgotottságot jelentette. Az alapanyag választék melyekből a tolóajtók és a gardróbok készülnek messze a legszélesebb a piacon fellelhető társainkhoz képest. A gyártható mérettartomány és a megjelenési elrendezések is a legszélesebb spektrumot ölelik fel. Működésünk alatt közel 30.000.-db tolóajtót és 8.000.-db gardróbot építettünk be. A tolóajtajaink hosszú,10 év-es garanciát élveznek. Megbízhatóságuk vitathatatlan. Amennyiben tolóajtóra vagy beépített szekrényre van szüksége ajánljuk magunkat.
Konyhabútor, egyedi konyha, modern konyha Aluxa

Egyedi gyártású konyhabútoraink kielégítenek minden a helyi adottságokra, anyagtípusra vagy kiegészítőre vonatkozó igényt. Tervezésekor a már elengedhetetlen számítógépes látványtervezés segíti a megrendelőt a végeredmény elképzelésében.
A választék összetevői ajtófrontok, pultok, bútorlapok, kiegészítők, konyhagépek széles választéka várja ügyfeleinket. Kollegáink sok éves tapasztalatukkal segítik az érdeklődőt a konyha tervezésekor. A bútor gyártása saját üzemünkben rövid átfutással történik.
Egyedi bútor, bútor család Aluxa

Minden ami bútor a házban: Gyerekszoba íróasztal, francia ágy, cipős szekrény, dohányzó asztal, lábazati falburkolat, előszoba fal, tv állvány és még számtalan egyéb bútor.
Az anyagválaszték egyedülállóan széles lehetőséget teremt ahhoz, hogy a megálmodott bútor megszülethessen.
Egyedi bútor termékcsaládjaink: Elegant, Tendance.
Szállodabútor, szálloda berendezés Aluxa

Az aluxa bútorgyár nagyszámú szériabútor gyártására is alkalmas.
Lapszabászat, lapmegmunkálás, szerelvény Aluxa

Bútorgyárunk teljes gépparkjával illetve az itt dolgozók szakmai felkészültségével rendelketésére áll a lakosságnak és az asztalos iparban tevékenykedő cégeknek.
Fő csoportok:
-lapszabászat
-lapmegmunkálás
-alapanyag, szerelvény kereskedelem
-tervezés
-szállítás
Tolóajtók és Gardróbok
A beépített szekrények és
a tolóajtók világában az aluxa név
mindig a kiemelkedő minőséget
és a különleges esztétikai kidolgozottságot jelentette.
Az alapanyag választék melyekből
a tolóajtók és a gardróbok készülnek messze a legszélesebb
a piacon fellelhető társainkhoz képest.
A gyártható mérettartomány és megjelenési elrendezések is a legszélesebb spektrumot ölelik fel.
Egyedi konyhabútorok
Egyedi gyártású konyhabútoraink kielégítenek minden a helyi adottságokra, anyagtípusra vagy kiegészítőre vonatkozó igényt. Tervezésekor a már elengedhetetlen számítógépes látványtervezés segíti a megrendelőt a végeredmény elképzelésében.
Ajtófrontok, pultok, bútorlapok, kiegészítők, konyhagépek széles választéka várja ügyfeleinket.
Egyedi bútorgyártás
Minden ami bútor a házban: gyerekszoba, íróasztal, francia ágy, cipős szekrény, dohányzó asztal, lábazati falburkolat, előszobafal,
tv állvány és még számtalan
egyéb bútor.
Az anyagválaszték egyedülállóan széles lehetőséget teremt ahhoz, hogy a megálmodott bútor megszülethessen.
A Megrendelő emellett választhat
az Elegant ill. Tendance bútorcsaládjaink közül is.
Szállodabútor
Az Aluxa bútorgyár nagyszámú szériabútor gyártására is alkalmas.
Muködésünk alatt közel 2000 szállodai szoba teljes bútorozási igényét elégítettük ki. Munkáink között megtalálhatóak a két csillagos minősítésű panzióktól az öt csillagos luxus szálloda elnöki lakosztályig minden, ami a vendégek kényelmét szolgálja.
Faipari gyártókapacitás
Bútorgyárunk teljes gépparkjával illetve az itt dolgozók szakmai felkészültségével a lakosság és az asztalos iparban tevékenykedő cégek rendelkezésére áll.
  • Fő csoportok:
  • lapszabászat
  • lapmegmunkálás
  • alapanyag, szerelvény
        kereskedelem
  • tervezés
  • szállítás